Forum Side Support community

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
Showcase / Re: New Website?!?!?!?!
« Last post by AndrewPlayz on February 01, 2018, 07:35:34 PM »
2
Showcase / Re: New Website?!?!?!?!
« Last post by erik on February 01, 2018, 04:16:30 AM »
Nice  ;)
3
Showcase / New Website?!?!?!?!
« Last post by AndrewPlayz on January 31, 2018, 06:55:40 PM »
EVERYONE, I Made/Moved To A New Link, Visit My New Website At not allowed to promote this
If This Website Does Not Work Then Reply And Let Me Know, I Will Fix It! Should Have A User With User Name
[Owner] RealAndrewPlayz
with fire behind it!
4
General Support / youtube bb code
« Last post by erik on January 15, 2018, 06:27:27 AM »
how can i run yotutube videos on my forum?? 
5
General Support / Re: Logo???
« Last post by admin on January 14, 2018, 10:06:00 PM »
I am sorry I dont understand exactly what you mean and what is your problem, so I think it would be much better that you will open another thread with explanation of your problem.
6
General Support / Re: Logo???
« Last post by AndrewPlayz on January 12, 2018, 07:22:13 PM »
Admin, I know this has nothing to do with a logo but why make another thread, When i send messages it doesnt send or show up!
7
General Support / Re: Logo???
« Last post by AndrewPlayz on January 12, 2018, 07:00:26 PM »
Ah ok, Thanks! :)
8
General Support / Re: Logo???
« Last post by admin on January 11, 2018, 03:10:57 AM »
You added there html page link.
For logo you need to add actual image link. In your case it should be this:
https://image.ibb.co/fgALe6/jfnsjfn.jpg
9
General Support / Re: Logo???
« Last post by AndrewPlayz on January 10, 2018, 03:47:52 PM »
Admin! Help, Please, Whenever i add an image link for the logo it does this https://ibb.co/dWjMK6
10
General Support / Spoiler Button
« Last post by Lloyd on December 20, 2017, 11:07:02 PM »
how can i do add spoiler ?
Pages: [1] 2 3 ... 8